Kapcsolatteremtő Gyógyítás az Új Energia
"Ha szencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. 
Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön,  - melyről nem is álmodtál -
olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten Neked tartogat"
            

- Dr. Eric PearlMENÜ

Minden problémánk megoldásáért, így a gyógyulásunkért mi magunk is tehetünk. Még ha a gyógyuláshoz külső segítséget is kapunk, a változásnak, ami a megoldást vagy a gyógyulást eredményezi, magunkban kell megtörténnie.

Mit tehetünk mi gyógyulásunk érdekében? Jöjjön 7 gondolatindító elhatározás, hogy hogyan kezdjünk hozzá.

Ha azt akarjuk, hogy mi magunk elősegítsük a gyógyulásunkat, akkor először el kell fogadnunk, hogy a gyógyulás egy változás. Ha a jelenlegi helyzetünk, korábbi tetteink, vagy életmódunk betegséget eredményeztek, akkor, ha meg akarunk gyógyulni, változtatni kell ezeken. Jöjjön most a 7 gondolatindító elhatározás, amelyekkel a gyógyulást, problémák megoldását mi magunk is elősegíthetjük:

1. Akarjak meggyógyulni A gyógyulás alapvető feltétele, hogy valóban akarjam azt és valóban akarjak változtatni. Hiába minden külső segítség, ha én magam elutasítom a változást, vagy ténylegesen nem akarom a gyógyulást.

2. Nézzek szembe magammal és a helyzetemmel A változáshoz őszintén szembe kell nézni magammal, és feltenni majd megválaszolni néhány alapvető kérdést.

3. Keressem meg az okot a tünetek mögött Számos esetben, amit betegségnek észlelek csak a következménye egy azt kiváltó problémának. Ha valóban a megoldást keresem, és nemcsak a tünetet akarom megszüntetni, akkor a kiváltó okot kell megtalálnom.

4. Test, lélek és szellem egységeként nézzek magamra A fizikai problémák mögött meghúzódhatnak olyan okok, amelyek lelki vagy szellemi szinten jelentkeznek. Ha ezeket együtt kezelem és figyelembe veszem kölcsönhatásaikat, akkor közelebb juthatok a problémáim valódi okához és megoldásához is.

5. Tisztáznom kell magamban vágyaimat és értékeimet A változást elfogadni és a gyógyulást elérni sokkal könnyebb, ha tudom, hogy értékeimmel összhangban van és vágyaim megvalósítását szolgálja. Ehhez előbb ezeket tisztáznom kell magamban.

6. Szabaduljak meg saját megkötöttségeimtől Megkötöttséget nemcsak a külső körülmények, de én magam is előidézhetek. Ha ezek akadályozzák a gyógyulásomat meg kell tőlük szabadulnom.

7. Folyamatnak tekintsem a változást Nem csak a gyógyulást magát kell akarnom, de el is kell fogadni, és akarni is hogy valami változzon bennem és így körülöttem. A gyógyulás által megkövetelt változás egy jobb állapotot hoz, így azt fejlődésnek, előrelépésnek tekintem. Ez a változás akár egy pillanat alatt lezajlik, akár hosszabb időt vesz igénybe mindenképpen része személyes fejlődésemnek.  Ezeket a gondolatokat át kell ültetni a gyakorlatba, és bár ehhez sok erőre van szükség, mindenki képes lehet rá, hogy valamit tegyen. Ha meg akarunk gyógyulni, bele kell kezdenünk minél előbb. Természetesen a problémáink egyéniek, és a megoldást a gyógyuláshoz vezető utat is a problémára és az egyénre szabottan kell megtalálni.

 

Forrás: richpoi.com

 

Hírek

 • Szklerozis Multiplex és gerinc sérv beteg kezelése
  2012-05-12 11:22:38

  Tegnap este voltam egy középkorú hölgynél, aki Szklerózis Multiplex betegségben szenved 1995 óta, emellett gerinc sérve van, tenyisz könyök, látás romlás. Az SM betegség vele járója, hogy a bal lábfej teljesen érzéketlenné vált, a lábujjak, lábfej mozgása megszűnt. A tegnapi kezelés után azonnali és látható eredményei voltak:

  • a lábfej és lábujjak érzéketlensége elmúlt, érez a  lábujjakkal, lábfejjel, tudja mozgatni a lábfejét, lábujjakat, érez velük, a vérkeringés elindult, meleg a lábfej.
  • A teniszkönyök fájdalma elmúlt.
  • A gerinc fájdalom, és feszülete teljesen elmúlt.


  Mai nap ismét kezelem este 7 órakor. A fejleményekről mindenkit tájékoztatok.

  További fejlemény, hogy az SM betegségből adódó látóideg gyulladás elmúlt, mert szemüveg nélkül tud újságot olvasni.

 • Új szavazás indult
  2012-05-10 11:06:18
  A mai napon elindult új szavazásunk. Szavazzatok. A szavazás mindig fontos információ számomra! Köszönöm
 • Átköltöztem, és a mai nappal itt elindult az oldalam.
  2012-05-08 19:30:35
  Sajnos a honlapon korábbi helyén a szolgáltatónál technikai hiba lépett fel, ezért kénytelen voltam ide költözni, de örülök, mert ez sokkal felhasználóbarátabb, szebb. ;) Nincsenek véletlenek, és a sors, (Univerzum) mindig nekünk dolgozik.!!! Csak hagyni kell, történjenek a dolgok, és ha nem kűzdünk az ellen amit az élet hoz, jó sül ki belőle... Ha kűzdünk ellene, akkor sem tudjuk megváltoztatni, csak hátráltatjuk a jó eljövetelét. Én mindnekinek azt javaslom, hagyja magát sodortatni az árral, és bízzon a sorsában, hogy jót hoz el... Nekem mindíg működik... Persze ha hagyom... ;))

Szavazás

Kipróbálod az első ajándék kezelést?
Igen, mert érdekel / érdekesen hangzik
Igen
Igen, de még nem tudom mikor
Nem, mert nem hiszek benne
Asztali nézet