Kapcsolatteremtő Gyógyítás az Új Energia
"Ha szencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. 
Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön,  - melyről nem is álmodtál -
olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten Neked tartogat"
            

- Dr. Eric PearlMENÜ

Mint említettem, az Univerzumtól kapott energiát közvetítem a Páciens felé. Én csak mintegy közvetítő szerepét töltöm be ebben a kapcsolatban. Az energia oda hat, ahová kell, valamint beindulnak az Öngyógyítási folyamatok oly mértékben, hogy így az energia + öngyógyítás hatására akár csodák történnek egyik pillanatról a másikra, vagy rövid időn belül.


Mivel ez nem terapia, és nem gyógymód, általában 3 kezelés javasolt, de sokaknak az első kezelés is elhozza a várt eredményt. A módszer szépsége, hogy az átadott energia még hónapok múlva is veled marad, és teszi a "dolgát"...

A kezelések alkalmával a Páciens egy kényelmes kezelőágyon (masszázs ágy) fekszik ruhában. Relaxál, vagy csak pihen. Szeme csukva van. Én a kezemmel és az energiákkal dolgozok a teste felett. Nem érek a testéhez.

Azt szoktam kérni a klienstől, hogy lazítson, és engedje feljönni azokat a tapasztalásokat, amik érkeznek.

A kezelések alatt előfordulhat, hogy mind az 5 érzékünkkel tapasztalunk, akár egész különös, de mindenképp, és minden esetben csakis kellemes dolgokat. Olyannyira, hogy ez mindenkinek egy életre szóló fantasztikus élményként marad meg.

Maga a kezelés nagyjából 25 perc, kis beszélgetéssel együtt 45 - 60 percet vesz igénybe.

Hogy kell e következő alkalom, azt a Páciens érezni fogja.

 

Tekintettel arra, hogy ez egy pozitív és jótékony energia, csakis jótékony hatása lehet.

Nyilván az Univerzum, vagy nevezd Istennek, Allahnak, stb. sem akar ártani nekünk. Csakis jót akar. Aki rosszat csinál magának, mi emberek. A rossz életvitelünkkel, a rossz gondolkodásunkkal. (javaslom nézg meg az ajánlott filmeket a Hasznos linkek Videók menüpontban).

A gyogyuláson kívül egyéb pozitív hatás is várható. Van aki gyógyulása után talált jobb munkát, van akinek csak egyszerűen az élet minden területén egyenesbe jöttek a dolgai. Ez mindenkinél más és más. Kinek mire van épp szüksége....


 

Hírek

 • Szklerozis Multiplex és gerinc sérv beteg kezelése
  2012-05-12 11:22:38

  Tegnap este voltam egy középkorú hölgynél, aki Szklerózis Multiplex betegségben szenved 1995 óta, emellett gerinc sérve van, tenyisz könyök, látás romlás. Az SM betegség vele járója, hogy a bal lábfej teljesen érzéketlenné vált, a lábujjak, lábfej mozgása megszűnt. A tegnapi kezelés után azonnali és látható eredményei voltak:

  • a lábfej és lábujjak érzéketlensége elmúlt, érez a  lábujjakkal, lábfejjel, tudja mozgatni a lábfejét, lábujjakat, érez velük, a vérkeringés elindult, meleg a lábfej.
  • A teniszkönyök fájdalma elmúlt.
  • A gerinc fájdalom, és feszülete teljesen elmúlt.


  Mai nap ismét kezelem este 7 órakor. A fejleményekről mindenkit tájékoztatok.

  További fejlemény, hogy az SM betegségből adódó látóideg gyulladás elmúlt, mert szemüveg nélkül tud újságot olvasni.

 • Új szavazás indult
  2012-05-10 11:06:18
  A mai napon elindult új szavazásunk. Szavazzatok. A szavazás mindig fontos információ számomra! Köszönöm
 • Átköltöztem, és a mai nappal itt elindult az oldalam.
  2012-05-08 19:30:35
  Sajnos a honlapon korábbi helyén a szolgáltatónál technikai hiba lépett fel, ezért kénytelen voltam ide költözni, de örülök, mert ez sokkal felhasználóbarátabb, szebb. ;) Nincsenek véletlenek, és a sors, (Univerzum) mindig nekünk dolgozik.!!! Csak hagyni kell, történjenek a dolgok, és ha nem kűzdünk az ellen amit az élet hoz, jó sül ki belőle... Ha kűzdünk ellene, akkor sem tudjuk megváltoztatni, csak hátráltatjuk a jó eljövetelét. Én mindnekinek azt javaslom, hagyja magát sodortatni az árral, és bízzon a sorsában, hogy jót hoz el... Nekem mindíg működik... Persze ha hagyom... ;))

Szavazás

Kipróbálod az első ajándék kezelést?
Igen, mert érdekel / érdekesen hangzik
Igen
Igen, de még nem tudom mikor
Nem, mert nem hiszek benne
Asztali nézet