Kapcsolatteremtő Gyógyítás az Új Energia
"Ha szencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. 
Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön,  - melyről nem is álmodtál -
olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten Neked tartogat"
            

- Dr. Eric PearlMENÜ

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás jelenleg, a legmagasabb színtű energia alapú gyógyítás a Földön. Az Univerzum legszélesebb sprektumú gyógyító energiájával dolgozik. A Gyógyulás olyan formáját hozza el, amely most először van jelen ezen a Bolygón.

Mivel ez nem terápia, általában 3 energiakezelés ajánlott, és elég is szokott lenni. Van úgy, hogy az első kezelés is elhozza a kívánt eredményt. Van akinek azonnali javulás áll be, van akinek picit több kell hozzá.

Mi ezzel a technikával nem nyúlunk bele a Karmába, hanem teljes egészében Isten, Univerzum, stb. (nevezd ahogy tetszik, de mindenképpen egy felsőbb intelligencia, egy irányító) kezébe adjuk a gyógyulás végkimenetelét.

Ez pedig azért jó, mert az Univerzum, mint óramű pontossággal irányító erő, mindent előre pillanatról pillanatra megtervez, megszervez. Annak függvényében, hogy ki - ki az adott életszakaszában hol tart a spirituális fejlődésében, mi az adott élet ciklusban az érintettnek a legjobb, és a leginkább a fejlődését szolgálja, azt fogja kapni, akkor, a neki legjobbat, amire és amikor a leginkább szüksége van.

Mindenki a legjobb eredményt, a neki leginkább megfelelőt fogja megkapni. Amitől fejlődik, amiből tanul. Ettől ilyen csodálatos ez a módszer.

Ez a kezelés, lelki okokat ugyanúgy gyógyít, mint fizikai panaszokat, betegségeket, legyen az nagyon súlyos is.

Most egy vissza nem térő alkalom.!

Azért, hogy bárki megtapasztalhassa ezt a csodás élményt, és hogy jobbá tehesse életét, előre mozdítsa egészszégét, és spirituális fejlődését,

az első kezelést jelentős kedvezménnyel adom! (bővebben hamarosan, vagy a részletekért keress az elérhetőségeimen)


Gyere velem, és az Univerzummal egy csodálatos utazásra!

Felejthetetlen élményben lesz részed, és lehet, gyökeresen megváltozik az életed.!

Hagyd, hogy az Univerzum megadja, amit már rég óta Csak Neked tartogat.!!

 

Hírek

 • Szklerozis Multiplex és gerinc sérv beteg kezelése
  2012-05-12 11:22:38

  Tegnap este voltam egy középkorú hölgynél, aki Szklerózis Multiplex betegségben szenved 1995 óta, emellett gerinc sérve van, tenyisz könyök, látás romlás. Az SM betegség vele járója, hogy a bal lábfej teljesen érzéketlenné vált, a lábujjak, lábfej mozgása megszűnt. A tegnapi kezelés után azonnali és látható eredményei voltak:

  • a lábfej és lábujjak érzéketlensége elmúlt, érez a  lábujjakkal, lábfejjel, tudja mozgatni a lábfejét, lábujjakat, érez velük, a vérkeringés elindult, meleg a lábfej.
  • A teniszkönyök fájdalma elmúlt.
  • A gerinc fájdalom, és feszülete teljesen elmúlt.


  Mai nap ismét kezelem este 7 órakor. A fejleményekről mindenkit tájékoztatok.

  További fejlemény, hogy az SM betegségből adódó látóideg gyulladás elmúlt, mert szemüveg nélkül tud újságot olvasni.

 • Új szavazás indult
  2012-05-10 11:06:18
  A mai napon elindult új szavazásunk. Szavazzatok. A szavazás mindig fontos információ számomra! Köszönöm
 • Átköltöztem, és a mai nappal itt elindult az oldalam.
  2012-05-08 19:30:35
  Sajnos a honlapon korábbi helyén a szolgáltatónál technikai hiba lépett fel, ezért kénytelen voltam ide költözni, de örülök, mert ez sokkal felhasználóbarátabb, szebb. ;) Nincsenek véletlenek, és a sors, (Univerzum) mindig nekünk dolgozik.!!! Csak hagyni kell, történjenek a dolgok, és ha nem kűzdünk az ellen amit az élet hoz, jó sül ki belőle... Ha kűzdünk ellene, akkor sem tudjuk megváltoztatni, csak hátráltatjuk a jó eljövetelét. Én mindnekinek azt javaslom, hagyja magát sodortatni az árral, és bízzon a sorsában, hogy jót hoz el... Nekem mindíg működik... Persze ha hagyom... ;))

Szavazás

Kipróbálod az első ajándék kezelést?
Igen, mert érdekel / érdekesen hangzik
Igen
Igen, de még nem tudom mikor
Nem, mert nem hiszek benne
Asztali nézet