Kapcsolatteremtő Gyógyítás az Új Energia
"Ha szencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. 
Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön,  - melyről nem is álmodtál -
olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten Neked tartogat"
            

- Dr. Eric PearlMENÜ

 

Beszámolók a kezelésről:

 

Ha már jártál nálam kezelésen, mindenképpen kérlek írd le,

 • hogy érezted magad,
 • milyen kellemes élmény volt.
 • Viszont a többiek érdekében Kérlek, konkrét élményeket ne írj le, mert azzal befolyásolsz olyanokat, akik majd későb jönnek el hozzám, és Ők is ugyanazt a tapasztalatot várják, amit Te éreztél, és ha Ők nem azt érzik, (mert ugye mindenkinél más és más) az befolyásolja Őket az átélésben. Ezzel csökkenhet az Ő kellemes, és fantasztikus utazásuk minősége.

 

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
 • 2012-05-31 17:23:15
  Kedves Kati.! Örülök, hogy segíthettem, és kellemes élményekben volt részed.! Kérlek, mindenképpen tájékoztass a gyógyulási eredményekről is.! Jó egészséget, csodás gyógyulást, és sikereket kívánok!! Gábor KTGy
 • 2012-05-30 08:58:11
  Kati vagyok 44 éves. 2 gyógyító kezelést kaptam.Már az első kezelés alatt ,nagyon kellemes érzéseket tapasztalhattam.Majd megkaptam a második kezelést ,ami nagyon kellemes érzés volt akár csak az első,de még több dolgot élhettem át.Olyan érzéseket,miket nem lehet elmagyarázni,ezt át kell élni.Már most érzem a javulást! Köszönöm szépen Gábornak, Gyógyítómnak!
 • 2012-05-22 10:15:20
  Kedves Anita! Örülök a pozitív élményeidnek, és a javulásoknak! Kérlek, tájékoztass minket bővebben a pozitív eredményekről.! Sikereketbés egészséget kívánok! Üdvözlettel? Gábor
 • 2012-05-21 13:43:51
  En Anita vagyok,25 eves lany.3 gyogyito kezelest kaptam,mind a harom kezeles alkalmaval mas es mas dolgokat tapasztaltam,de ami mindig jellemzö volt az a Teljes nyugalom,az erezhetö energia...fokozott boldogsag erzes...erdekes tapasztalat,az egyeb tapasztalatokra egesz eletemben emlekezni fogok,ami talan azoknak,akik nem tapasztaltak hihetetlen lehet,pedig ez valosagos...Köszönöm,mert erzema javulast!!!!halas vagyok!!!!

 

Hírek

 • Szklerozis Multiplex és gerinc sérv beteg kezelése
  2012-05-12 11:22:38

  Tegnap este voltam egy középkorú hölgynél, aki Szklerózis Multiplex betegségben szenved 1995 óta, emellett gerinc sérve van, tenyisz könyök, látás romlás. Az SM betegség vele járója, hogy a bal lábfej teljesen érzéketlenné vált, a lábujjak, lábfej mozgása megszűnt. A tegnapi kezelés után azonnali és látható eredményei voltak:

  • a lábfej és lábujjak érzéketlensége elmúlt, érez a  lábujjakkal, lábfejjel, tudja mozgatni a lábfejét, lábujjakat, érez velük, a vérkeringés elindult, meleg a lábfej.
  • A teniszkönyök fájdalma elmúlt.
  • A gerinc fájdalom, és feszülete teljesen elmúlt.


  Mai nap ismét kezelem este 7 órakor. A fejleményekről mindenkit tájékoztatok.

  További fejlemény, hogy az SM betegségből adódó látóideg gyulladás elmúlt, mert szemüveg nélkül tud újságot olvasni.

 • Új szavazás indult
  2012-05-10 11:06:18
  A mai napon elindult új szavazásunk. Szavazzatok. A szavazás mindig fontos információ számomra! Köszönöm
 • Átköltöztem, és a mai nappal itt elindult az oldalam.
  2012-05-08 19:30:35
  Sajnos a honlapon korábbi helyén a szolgáltatónál technikai hiba lépett fel, ezért kénytelen voltam ide költözni, de örülök, mert ez sokkal felhasználóbarátabb, szebb. ;) Nincsenek véletlenek, és a sors, (Univerzum) mindig nekünk dolgozik.!!! Csak hagyni kell, történjenek a dolgok, és ha nem kűzdünk az ellen amit az élet hoz, jó sül ki belőle... Ha kűzdünk ellene, akkor sem tudjuk megváltoztatni, csak hátráltatjuk a jó eljövetelét. Én mindnekinek azt javaslom, hagyja magát sodortatni az árral, és bízzon a sorsában, hogy jót hoz el... Nekem mindíg működik... Persze ha hagyom... ;))

Szavazás

Kipróbálod az első ajándék kezelést?
Igen, mert érdekel / érdekesen hangzik
Igen
Igen, de még nem tudom mikor
Nem, mert nem hiszek benne
Asztali nézet