Kapcsolatteremtő Gyógyítás az Új Energia
"Ha szencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. 
Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön,  - melyről nem is álmodtál -
olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten Neked tartogat"
            

- Dr. Eric Pearl



MENÜ
A Fórum több célú.

Szabadon kérdezhettek, beszélgethettek a Kapcsolatteremtő Gyógyításról, vagy egyéb hasonló témákról. Figyelni fogom mindíg, és válaszolok is.
Kellemes időtöltést!
üdv
Gábor
Kapcsolatteremtő

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
  • 2012-05-11 15:35:08
    Kedves Látogatók! Fontosnak tartom leírni, hogy nekem Sikerült Meggyógyulni! Az én kis történetem: - Körülbelül 12 éves koromban kiderült, hogy Crohn beteg vagyok(bélgyulladás ami gyógyíthatatlan) Kórházban feküdtem vele több mint 1 hónapot lefogytam 10kg-ot és rettenetes időszak volt számomra és a családom számára is.Gyógyszeres kezeléseket kaptam sokáig mire elmúltak a tünetek (hasmenés, hányás-hányinger MINDEN étkezés utána és természetesen a rossz közérzet)Most 22 éves vagyok és 2011. december 3.-a körül újra előjött a betegség, de sokkal kellemetlenebb tünetek voltak ( napi 10-20 hasmenés, szintén étkezésnél jobbik esetben hányinger , rosszabbik esetben hányás! Nem volt időhöz kötve éjjel-nappal)Rettenetes hónapokat éltem át orvosról-orvosra jártam.Mindenhol a hasfogóval tömtek és egy belgyógyászati vizsgálatra 4 hónapot kellett várnom ahol újjabb 3 hónapot húzták "volna" így június közepére kaptam időpontot egy egyszerű kivizsgálásra!Tanácsolták, hogy addig napi 3X5 hasfogót szedjek és hányingerre meg annyi gyógyszert amennyire szükségem van....Majd utamra engedtek.. Vőlegényem már megelégelte az egész helyzetet és így kerültem én kapcsolatba a Kapcsolatteremtő Gyógyítással!Úgy voltunk vele vagy segít vagy nem, de ártani nem árthat! Elmentünk az első kezelésre ami nagyon kellemes volt, hazaértünk és az első kezelés után már a 15-20db hasfogó helyett elég volt 2-3db is, hogy elmenjek a boltba egy egyszerű bevásárlásra.Eltelt 5 nap és egy hétfői napon elmentünk a második kezelésre is.Nagyon kellemes volt, azóta egyetlen hasfogót sem vettem be a hányingerem elmúlt azaz- tünetmentes lettem. Bélgyulladásom megszűnt!Ez számomra egy Csoda és aki nem tudja, hogy milyen ez el sem tudja képzelni mennyire Csodás érzés, hogy hasfogó nélkül elmegyek bevásárolni, tudok dolgozni és enni.Jóízűen enni!:) Szerintem történetemből kihagyhatatlan, hogy pánik beteg "vagyok" és augusztusban műtöttek petefészek cisztával(9cm) ahol a műtét után megállapították, hogy a petefészkem tele van még pici cisztákkal, de egyenlőre nem bántják. A kezelések óta, pánikbetegségem-szorongásom elmúlt és a cisztáim is eltűntek!Számomra is hihetetlen dolog, de igaz! Nagyon köszönöm Gyógyítómnak és természetesen az Univerzumnak, hogy újra normális emberként élhetem életemet! Köszönöm Szépen! Remélem másoknak is segíteni fog! :)
  • Gábor - kapcsolatteremtő (kapcsolatteremto.gyogyitas333@gmail.com)
    2012-05-09 17:16:59
    Kedves Falevél.! Köszönöm a biztató szavakat.! Örülök, h tetszik a honlap. Azt mondom, ha rábukkantál az oldalra, és fel is keltette az érdeklődésed, az nem véletlen... Biztosan szükséged van rá! Valahogy biztos össze tudjuk hozni.! Mi a panaszod, és merre laksz? Üdv Gábor Kapcsolatteremtő
  • 2012-05-09 14:07:50
    Kedves Kapcsolatteremtő! Nem kérek ajándékot, csak a tetszésemet szeretném kifejezni. Most bukkantam rá a honlapodra és nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Sajnos vidéki vagyok, és az anyagi keretem is szűkös -bár olvastam az 1. kezelés ingyenességét-, így valószínű, mostanában nem fogom tudni kipróbálni. Pedig hiszek az alternatív kezelésekben - bár nem vakon. Remélem, sokaknak tudsz majd segíteni a képességeddel! Sok erőt kívánok Neked! :) -falevél-
  • Gábor - Kapcsolatteremtő KTGy (kapcsolatteremto.gyogyitas333@gmail.com)
    2012-05-08 21:20:16
    Várom az első hozzászólót. Talán kap ajándékba valamit... :)

 

Hírek

  • Szklerozis Multiplex és gerinc sérv beteg kezelése
    2012-05-12 11:22:38

    Tegnap este voltam egy középkorú hölgynél, aki Szklerózis Multiplex betegségben szenved 1995 óta, emellett gerinc sérve van, tenyisz könyök, látás romlás. Az SM betegség vele járója, hogy a bal lábfej teljesen érzéketlenné vált, a lábujjak, lábfej mozgása megszűnt. A tegnapi kezelés után azonnali és látható eredményei voltak:

    • a lábfej és lábujjak érzéketlensége elmúlt, érez a  lábujjakkal, lábfejjel, tudja mozgatni a lábfejét, lábujjakat, érez velük, a vérkeringés elindult, meleg a lábfej.
    • A teniszkönyök fájdalma elmúlt.
    • A gerinc fájdalom, és feszülete teljesen elmúlt.


    Mai nap ismét kezelem este 7 órakor. A fejleményekről mindenkit tájékoztatok.

    További fejlemény, hogy az SM betegségből adódó látóideg gyulladás elmúlt, mert szemüveg nélkül tud újságot olvasni.

  • Új szavazás indult
    2012-05-10 11:06:18
    A mai napon elindult új szavazásunk. Szavazzatok. A szavazás mindig fontos információ számomra! Köszönöm
  • Átköltöztem, és a mai nappal itt elindult az oldalam.
    2012-05-08 19:30:35
    Sajnos a honlapon korábbi helyén a szolgáltatónál technikai hiba lépett fel, ezért kénytelen voltam ide költözni, de örülök, mert ez sokkal felhasználóbarátabb, szebb. ;) Nincsenek véletlenek, és a sors, (Univerzum) mindig nekünk dolgozik.!!! Csak hagyni kell, történjenek a dolgok, és ha nem kűzdünk az ellen amit az élet hoz, jó sül ki belőle... Ha kűzdünk ellene, akkor sem tudjuk megváltoztatni, csak hátráltatjuk a jó eljövetelét. Én mindnekinek azt javaslom, hagyja magát sodortatni az árral, és bízzon a sorsában, hogy jót hoz el... Nekem mindíg működik... Persze ha hagyom... ;))

Szavazás

Kipróbálod az első ajándék kezelést?
Igen, mert érdekel / érdekesen hangzik
Igen
Igen, de még nem tudom mikor
Nem, mert nem hiszek benne
Asztali nézet