Kapcsolatteremtő Gyógyítás az Új Energia
"Ha szencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. 
Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön,  - melyről nem is álmodtál -
olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten Neked tartogat"
            

- Dr. Eric PearlMENÜ

Nem olyan régen kerültem kapcsolatba e nagyszerű, és szinte hihetetlen módszerrel.

Szándékom, hogy minnél több emberrel ismertethessem meg ezen technika hatásosságát, és egy csodálatos utazásra vigyem az Univerzum energiáival. Nem utolsó sorban pedig, elősegíteni nekik gyógyulásukat, legyen az lelki, vagy testi, vagy akár eddig gyógyíthatatlannak hitt betegség.

Amit rólam tudni érdemes az, hogy 36 éves vagyok, spirituális fejlődésem elején járok. Ebből következik, hogy sok dologgal kapcsolatban igen szkeptikus vagyok. Így voltam a Kapcsolatteremtő Gyógyítással is. Muszáj számomra kézzel fogható eredményt látnom, vagy tapasztalnom, hogy elhiggyem.

Amikor először kapcsolatba kerültem ezzel a módszerrel, voltak fenntartásaim, és hókusz - pókusznak gondoltam. Viszont, mindennel úgy vagyok, addig nem formálok róla véleményt, amíg nem tapasztalom meg. Mindnekinek ezt javaslom!

Éppen ezért, elmentem egy kezelésre, és Páromat is magammal vittem, aki évek óta súlyos Crohn beteg volt. Az utóbbi időben (kb. 6 hónapja) elég durva tünetek jelentkeztek, az orvosok sem igazán tudtak mit kezdeni, sajnos, vagy hál istennek, mert így elvittem Őt is. Erről bővebben a Fórumban, illetve a Gyógyulási sikerek menüpontban olvashattok. A lényeg, hogy párom teljesen meggyógyúlt kettő Kapcsolatteremtő Gyógyítás kezeléstől.

Ez a csodálatos gyógyulás teljesen meggyőzött a Kapcsolatteremtő Gyógyítás minden kétséget kizáró hatékonyságáról.

Elkezdett foglalkoztatni a dolog, utána olvastam, érdeklődtem, majd képeztem magam, és

Kapcsolatteremtő Gyógyító lettem.

Az elmúlt 15 év alatt több ízben is kapcsolatba kerültem, a különböző gyógyítási technikákkal, de valahogy mindíg hagytam. Azt gondolom, az sem véletlen, hogy már ennyiszer az utamba került valamilyen gyógyítási technika...

Arc poétikám: "nincsenek véletlenek, minden ami történik, annak oka van" Úgy gondolom, és Karma Asztrológia szempontból is bebizonyosodott, hogy nekem ez életemre a feladatom, a küldetésem, ha úgy tetszik Karmám, az embereken való segítés, a Gyógyítás!

Mára a Kapcsolatteremtő Gyógyítás az életem egy fontos részévé vált...

 

Hírek

 • Szklerozis Multiplex és gerinc sérv beteg kezelése
  2012-05-12 11:22:38

  Tegnap este voltam egy középkorú hölgynél, aki Szklerózis Multiplex betegségben szenved 1995 óta, emellett gerinc sérve van, tenyisz könyök, látás romlás. Az SM betegség vele járója, hogy a bal lábfej teljesen érzéketlenné vált, a lábujjak, lábfej mozgása megszűnt. A tegnapi kezelés után azonnali és látható eredményei voltak:

  • a lábfej és lábujjak érzéketlensége elmúlt, érez a  lábujjakkal, lábfejjel, tudja mozgatni a lábfejét, lábujjakat, érez velük, a vérkeringés elindult, meleg a lábfej.
  • A teniszkönyök fájdalma elmúlt.
  • A gerinc fájdalom, és feszülete teljesen elmúlt.


  Mai nap ismét kezelem este 7 órakor. A fejleményekről mindenkit tájékoztatok.

  További fejlemény, hogy az SM betegségből adódó látóideg gyulladás elmúlt, mert szemüveg nélkül tud újságot olvasni.

 • Új szavazás indult
  2012-05-10 11:06:18
  A mai napon elindult új szavazásunk. Szavazzatok. A szavazás mindig fontos információ számomra! Köszönöm
 • Átköltöztem, és a mai nappal itt elindult az oldalam.
  2012-05-08 19:30:35
  Sajnos a honlapon korábbi helyén a szolgáltatónál technikai hiba lépett fel, ezért kénytelen voltam ide költözni, de örülök, mert ez sokkal felhasználóbarátabb, szebb. ;) Nincsenek véletlenek, és a sors, (Univerzum) mindig nekünk dolgozik.!!! Csak hagyni kell, történjenek a dolgok, és ha nem kűzdünk az ellen amit az élet hoz, jó sül ki belőle... Ha kűzdünk ellene, akkor sem tudjuk megváltoztatni, csak hátráltatjuk a jó eljövetelét. Én mindnekinek azt javaslom, hagyja magát sodortatni az árral, és bízzon a sorsában, hogy jót hoz el... Nekem mindíg működik... Persze ha hagyom... ;))

Szavazás

Kipróbálod az első ajándék kezelést?
Igen, mert érdekel / érdekesen hangzik
Igen
Igen, de még nem tudom mikor
Nem, mert nem hiszek benne
Asztali nézet