Kapcsolatteremtő Gyógyítás az Új Energia
"Ha szencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. 
Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön,  - melyről nem is álmodtál -
olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten Neked tartogat"
            

- Dr. Eric PearlMENÜ

Gyógyulási sikerek

Akár nálam jártál kezelésen, akár nem, kérlek írd le, hogy milyen betegségből sikerült kigyógyulni a Kapcsolatteremtő Gyógyítás segítségével. Ezzel is erősítjük azokat, akik gondolkodnak, vagy bizonytalanok, hogy kipróbálják e ezt a csodás módszert.

Ha nálam voltál kezelésen, kérlek emeld ki.

Köszönöm!

Gábor

Kapcsolatteremtő

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
 • 2012-06-01 10:07:19
  Kati vagyok 44 éves. Folyamatos fejfájás és szorongás gyötört.gyakran szédüléssel társult.Neurológiai betegségből adódóan, kényszercselekvés (tic) tikkeléseim amik arcomon és a fejemen mutatkoznak fejrángás, grimaszok vagy szemforgatás formájában ,s mind ezek mellett a vérnyomásommal is problémák vannak. Már a két kezelés után jelentősen csökkentek a kényszercselekvéseim,közérzetem is jobb lett,és az emésztési panaszaim is javultak.További pozitív eredményeimről is tájékoztatni foglak benneteket. Köszönöm szépen Gábornak, Gyógyítómnak és természetesen az Univerzumnak!
 • Gábor - Kapcsolatteremtő KTGY (kapcsolatteremto.gyogyitas333@gmail.com)
  2012-05-14 12:29:43
  Párom hosszú hónapok óta Crohn (bél gyulladás) betegségben szenvedett, ami elég komoly tünetekkel jár, és elég rossz közérzettel társul. Rendszeres hasmenés (napi 10 - 15!!!) haspuffadás, hányinger vagy hányás, hasi fájdalom, láz. Az orvostudomány mai állása szerint nem ilyen súlyos esetben is hosszadalmas gyógyszeres kezelés a szokás (mint tüneti kezelés, egy időre elmúlhat a panasz egy része), ami csak csillapítja, és maximum tünetileg kezeli a panaszokat. a fenti esetben pedig vagy szteroidos kezelés, ami hosszú évek folyamatos méreganyag beadása a szervezetbe (aminek eredménye nagy eséllyel máj és vese elégtelenség, jó esetben szerv átültetés, ha időben van donor) vagy azonnali műtét, amely abból áll, hogy a begyulladt bélszakaszt kimetszik, ami lehet néhány cm de lehet akár fél méteres szakasz is. Ami a nagyobb baj, hogy ezzel még egyáltalán nincs "megoldva" a betegség, csak tünetileg van kezelve a beteg, ami egyáltalán nem biztos, hogy egy kis idő elteltével, máshol nem gyullad be ismét egy szakasz. Általában sajnos kiújul.. a tüneti kezelés (műtét is) csak adott lokális problémát szünteti meg, de a gyulládást kiváltó okot nem. Egy szónak is száz a vége, valahogy bele botlottam a Kapcsolatteremtő Gyógyításba. Veszteni valónak nem volt, rosszabb már úgyse lehet felkiálltással, elmentünk egy kezelésre. Az első meglepetés a kezelésen tapasztalt fantasztikus és kellemes tapasztalatok voltak, de amikor Elvira kezelése véget ért, és panaszai jelentős mértékben enyhültek, nem volt kérdés, hogy kell második kezelés is. A második kezelés után a panaszai egyik pillanatról a másikra elmúltak, teljesen tünetmentes azóta is. Bármit ehet, semmi reakció nem jelentkezik. Ez már néhány hónapja így van, tehát tulajdonképpen kimondhatjuk, meggyógyult kettő Kapcsolatteremtő Gyógyítás kezeléstől. Az Ő beszámolóját a Fórumban olvashatjátok. Ez számomra egy olyan bizonyíték, ami megrengethetetlen.! Engem akkor, ott, abban a pillanatban végképp meggyőzött...
 • Gábor - Kapcsolatteremtő KTGY (kapcsolatteremto.gyogyitas333@gmail.com)
  2012-05-13 06:06:38
  A mai nap megtörtént a 3. Kezelése a Szklerozis Multiplexes betegnek. Tegnap este volt a 2. A második kezelés után nem volt olyan látványos változás, hiszen az első alkalommal mint írtam, egy óriásit ugrott az állapota. Ami változás tapasztalható volt, hogy még lazábbak lettek az ízületek, a gerinc nem feszült. Fájdalom továbbra sem volt, azaz elmúlt, megszűnt az első kezeléssel. Előtte napi 3 alkalommal erős fájdalomcsillapítót szedett. Valamint a látása teljesen rendbe jött. Megszűnt a kettős látás oldalfekvő helyzetben, valamint a szemüveget is eldobta, ugyanis szemüveg nélkül olvas!! Korábban nagy szükség volt a szemüvegre, ugyanis a betegség következtében a látoideg is begyulladt, és jelentős látás romlás lépett fel. A mai 3. Kezelés csak az állapot stabilizálása kedvéért történt.
 • Gábor - Kapcsolatteremtő KTGy (kapcsolatteremto.gyogyitas333@gmail.com)
  2012-05-12 07:27:42
  Egy Gyógyítási sikerről szeretnék beszámolni. 2012.05.12. Első kezelés: Tegnap este voltam egy középkorú hölgynél, aki Szklerózis Multiplex betegségben szenved 1995 óta, emellett gerinc sérve van, ami többször volt műtve, de kiújult. Valamint tenisz könyök, és az SM betegség következtében maradandó látás romlás alakult ki a látó ideg gyulladása miatt, továbbá, a beszéd központ sérülése. Ennek következtében dadogás, nehéz szóhasználat, gyenge szófórmálási képesség. Az SM betegség vele járója, hogy a bal lábfej teljesen érzéketlenné vált, a lábujjak, lábfej mozgása megszűnt. A tegnapi kezelés után azonnali és látható eredmények voltak: a lábfej és lábujjak érzéketlensége elmúlt, érez a lábujjakkal és a lábfejjel, tudja mozgatni a lábfejét, a lábujjakat, a vérkeringés elindult, meleg a lábfej. A beszéde érthetővé vált. A teniszkönyök fájdalma elmúlt. A gerinc fájdalom, és feszülete teljesen elmúlt. Mai nap ismét kezelem este 7 órakor. A fejleményekről mindenkit tájékoztatok.

 

Hírek

 • Szklerozis Multiplex és gerinc sérv beteg kezelése
  2012-05-12 11:22:38

  Tegnap este voltam egy középkorú hölgynél, aki Szklerózis Multiplex betegségben szenved 1995 óta, emellett gerinc sérve van, tenyisz könyök, látás romlás. Az SM betegség vele járója, hogy a bal lábfej teljesen érzéketlenné vált, a lábujjak, lábfej mozgása megszűnt. A tegnapi kezelés után azonnali és látható eredményei voltak:

  • a lábfej és lábujjak érzéketlensége elmúlt, érez a  lábujjakkal, lábfejjel, tudja mozgatni a lábfejét, lábujjakat, érez velük, a vérkeringés elindult, meleg a lábfej.
  • A teniszkönyök fájdalma elmúlt.
  • A gerinc fájdalom, és feszülete teljesen elmúlt.


  Mai nap ismét kezelem este 7 órakor. A fejleményekről mindenkit tájékoztatok.

  További fejlemény, hogy az SM betegségből adódó látóideg gyulladás elmúlt, mert szemüveg nélkül tud újságot olvasni.

 • Új szavazás indult
  2012-05-10 11:06:18
  A mai napon elindult új szavazásunk. Szavazzatok. A szavazás mindig fontos információ számomra! Köszönöm
 • Átköltöztem, és a mai nappal itt elindult az oldalam.
  2012-05-08 19:30:35
  Sajnos a honlapon korábbi helyén a szolgáltatónál technikai hiba lépett fel, ezért kénytelen voltam ide költözni, de örülök, mert ez sokkal felhasználóbarátabb, szebb. ;) Nincsenek véletlenek, és a sors, (Univerzum) mindig nekünk dolgozik.!!! Csak hagyni kell, történjenek a dolgok, és ha nem kűzdünk az ellen amit az élet hoz, jó sül ki belőle... Ha kűzdünk ellene, akkor sem tudjuk megváltoztatni, csak hátráltatjuk a jó eljövetelét. Én mindnekinek azt javaslom, hagyja magát sodortatni az árral, és bízzon a sorsában, hogy jót hoz el... Nekem mindíg működik... Persze ha hagyom... ;))

Szavazás

Kipróbálod az első ajándék kezelést?
Igen, mert érdekel / érdekesen hangzik
Igen
Igen, de még nem tudom mikor
Nem, mert nem hiszek benne
Asztali nézet